Een geschikt dekbed

Roger’s Linnerie heeft voor de Costa del Sol een exclusieve samenwerking met het Nederlandse merk Excellence en wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van de beste dekbedden bestaande uit de fijnste en zachtste materialen welke specifiek passen bij alle seizoenen van het Zuid-Spaanse klimaat: licht, luchtig, doch altijd met het juiste isolerende vermogen. Ook in Zuid Spanje moet een dekbed altijd kunnen maar moet het nooit te koud of te warm zijn gedurende uw slaap. Het type vulling is bepalend voor de warmtegraad van het dekbed. Heeft u het snel koud of slaapt u in een koele slaapkamer? Dan kunt u kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Deze kunt u gemakkelijk zelf aanpassen. Heeft u het snel warm? Dan kan een dekbed met gekaarde Synsoft holvezels geschikt voor u zijn. Transpireert u overmatig? Dan is 100% katoen voor u de oplossing. Bent u liefhebber van eendendons maar twijfelt u hieraan vanwege de hete Spaanse zomers? Kies dan voor ons speciaal geselecteerde luchtige donzen dekbed met 100% percaline katoenen tijk!

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten (140/200/240x200/220) en afwijkende maten kunnen besteld worden met een levertijd van 14 dagen.

Dekbed Excellence ¨Flow¨

Synsoft holvezels worden gekaard (machinaal staalpuntig gekamd) om volume en luchtruimtes te creëren voor een perfecte lucht/vocht-verdeling. De microfiber tijk zorgt voor een snelle opname van het transpiratievocht, waarna de vulling zijn werk doet. Het dekbed is licht, luchtig, anti-allergisch, reuk- en stofvrij en blijvend veerkrachtig.

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% microfiber ´Peach Touch´
Type Anti-allergisch
Vulling Synsoft holvezel
Warmte klasse All year light

Vanaf € 39,95

Dekbed Excellence Katoen

100% ruwe katoenen vulling brengt transpiratie terug tot een minimum. De tijk is van 100% percaline katoen: horizontale- en verticale weef-techniek van het katoen zorgt voor dat typische crispy-droge gevoel. Uitermate geschikt voor mensen die overmatig transpireren. Voor een droge nachtrust, ook tijdens warme zomernachten.

 

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% percaline-katoen
Vulling 100% ruwe katoen
Warmte Klasse Zomer

Vanaf  € 55,00

Dekbed Excellence 4 seizoenen Aloë Vera

Holvezels werden 3 dimensionaal (lengte/hoogte/breedte) gekaard om ultieme volume- en luchtruimtes te creëren voor een perfecte lucht/vocht-verdeling, daardoor het lichtste dekbed in zijn soort en dus makkelijk te dubbelen. De microfiber tijk zorgt voor een snelle opname van het transpiratievocht, waarna de vulling zijn werk doet. Aloë Vera zorgt voor stimulatie van het afweersysteem en de stofwisseling.
Zeer geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor huisstofmijt.

Specificaties

Soort 4 Seizoenen
Tijk 100 % Polyester ‘Peach Touch’
Type Anti-allergisch
Vulling 3 D Synsoft holvezel
Warmte klasse All year

Vanaf € 69,00

Dekbed Excellence Eendendons

Natuurlijk luchtig donzen zomerdekbed. De combinatie van eendendons en kleine eendenveertjes gehuld in een tijk van 100% crispy-droge percaline-katoen zorgen voor een uitstekend ventilerend vermogen tijdens warme zomernachten.

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% percaline-katoen
Vulling 20% Eendendons / 80% kleine witte eendenveertjes
Warmte klasse Zomer

Vanaf € 75,00