Een geschikt dekbed

Roger’s Linnerie heeft voor dekbedden een exclusieve samenwerking met het oer-Nederlandse merk Polydaun. Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van de beste dekbedden bestaande uit de fijnste en zachtste materialen welke specifiek passen bij alle seizoenen van het Zuid-Spaanse klimaat: licht, luchtig, doch altijd met het juiste isolerende vermogen. Ook in Zuid Spanje moet een dekbed altijd kunnen maar moet het nooit te koud of te warm zijn gedurende uw slaap. Het type vulling is bepalend voor de warmtegraad van het dekbed. Heeft u het snel koud of slaapt u in een koele slaapkamer? Dan kunt u kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Deze kunt u gemakkelijk zelf aanpassen. Heeft u het snel warm? Dan kan een dekbed met gekaarde Microsoft holvezels geschikt voor u zijn. Transpireert u overmatig? Dan is 100% katoen voor u de oplossing. Bent u liefhebber van eendendons maar twijfelt u hieraan vanwege de hete Spaanse zomers? Kies dan voor ons speciaal geselecteerde luchtige Daunfill dekbed met 100% percaline katoenen tijk!

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten (140/200/240×200/220) en afwijkende maten kunnen besteld worden met een levertijd van 14 dagen.

Polydaun Microsoft

Microsoft holvezels worden gekaard (machinaal staalpuntig gekamd) om volume en luchtruimtes te creëren voor een perfecte lucht/vocht-verdeling. De microfiber tijk zorgt voor een snelle opname van het transpiratievocht, waarna de vulling zijn werk doet. Het dekbed is licht, luchtig, anti-allergisch, reuk- en stofvrij en blijvend veerkrachtig.

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% microfiber Peach Touch
Vulling Microsoft holvezel
Warmte klasse All year light

Vanaf € 49,00

Polydaun Zomerkatoen

100% ruwe katoenen vulling brengt transpiratie terug tot een minimum. De tijk is van 100% percaline katoen: horizontale- en verticale weef-techniek van het katoen zorgt voor dat typische crispy-droge gevoel. Uitermate geschikt voor mensen die overmatig transpireren. Voor een droge nachtrust, ook tijdens warme zomernachten.

 

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% perkal katoen
Vulling 100% ruwe katoen
Warmte Klasse Zomer

Vanaf  € 69,00

Polydaun Zomerbamboe

Het bamboe dekbed is het luxe alternatief voor het katoenen zomerdekbed. Bamboe voelt van nature koel aan, maar is ook licht in gewicht en daarom uitermate geschikt voor warme nachten.
Bamboe heeft ook een uitstekende ventilatie en vochtregulatie en neemt maar liefst 40 procent meer vocht op dan katoen. Hierdoor worden bacteriën en schimmels geweerd en behoort klam wakker worden tot de verleden tijd. De zachte 100 procent percale katoenen tijk voelt uiterst zacht aan, transpiratievocht wordt afgevoerd voordat het in de vulling kan trekken. Het stiksel heeft de vorm van een prachtige bamboestengel in reliëf. Het bamboe dekbed is eenvoudig wasbaar op 30oC.

 

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100% perkal katoen
Vulling 100% bamboe vezel
Warmte Klasse Zomer

Vanaf  € 79,00

Polydaun Microsoft 4 seizoenen

Holvezels werden 3 dimensionaal (lengte/hoogte/breedte) gekaard om ultieme volume- en luchtruimtes te creëren voor een perfecte lucht/vocht-verdeling, daardoor het lichtste dekbed in zijn soort en dus makkelijk te dubbelen. De microfiber tijk zorgt voor een snelle opname van het transpiratievocht, waarna de vulling zijn werk doet.

Specificaties

Soort 4 Seizoenen
Tijk 100 % Polyester ‘Peach Touch’
Vulling 3 D Microsoft holvezel
Warmte klasse All year

Vanaf € 119,00

Polydaun Eendendons

Natuurlijk luchtig donzen zomerdekbed. De combinatie van eendendons en kleine eendenveertjes gehuld in een tijk van 100% crispy-droge percaline-katoen zorgen voor een uitstekend ventilerend vermogen tijdens warme zomernachten.

Specificaties

Soort Enkel
Tijk 100%  perkal katoen
Vulling 20% Eendendons / 80% kleine witte eendenveertjes
Warmte klasse Zomer

Vanaf € 149,00

Polydaun Hotel DeLuxe

Het Polydaun Hotel DeLuxe dekbed is de keuze van gerenommerde hotelketens vanwege het extra comfort en veiligheid dat dit dekbed biedt voor mensen met huisstofmijtallergie. De veerkrachtige 3D-Isocraft bolletjes zorgen voor volume zonder dat het zwaar aanvoelt en de TripleGuard® behandeling zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen. Daarnaast is dit dekbed ook nog eens uitgevoerd met een 100% jacquard geweven fijne katoenen tijk. Wat net dat beetje extra luxe geeft die je ook in een hotelsuite ervaart.

Soort Enkel
Tijk 100 % Katoen/Satinstripe
Vulling 3D-Isocraft bolletjes
Warmte klasse All year

Vanaf € 99,00

Polydaun Daunfill

Het Polydaun Daunfill dekbed geeft u het gevoel van écht dons met de praktische eigenschappen van imitatiedons. Dit komt door dezelfde manier van inblazen zoals dit gebeurt bij echt dons van de vulling in de tijk. In tegenstelling tot echt dons is Daunfill anti-allergisch en hypo-alergeen, aangenaam in de winter en lekker fris in de zomer. De luxe donsdichte tijk is van 100% perkal katoen.

Soort Enkel
Tijk 100% perkal katoen
Vulling Daunfill gelvezel
Warmte klasse All year

Vanaf 109,00 €

Polydaun Daunfill 4 Seizoenen

Het Polydaun Daunfill dekbed geeft u het gevoel van écht dons met de praktische eigenschappen van imitatiedons. Dit komt door dezelfde manier van inblazen zoals dit gebeurt bij echt dons van de vulling in de tijk. In tegenstelling tot echt dons is Daunfill anti-allergisch en hypo-alergeen, aangenaam in de winter en lekker fris in de zomer. De luxe donsdichte tijk is van 100% perkal katoen. Uitvoering: Zomer, Voorjaar/Najaar. Beiden samen: Winter.

Soort 4 seizoenen
Tijk 100% perkal katoen
Vulling Daunfill gelvezel
Warmte klasse All year

Vanaf 259,00 €