Dekbedovertrekken als kunstwerken!

‘Over smaak valt niet te twisten, maar wat goed is verkoopt snel’

Dat is één van mijn credo’s gedurende de afgelopen tientallen jaren dat ik voor onze verschillende bedrijven en filialen inkocht. Bij dekbedovertrekken gaat het om instinct, passie en gevoel voor stijl en kwaliteit….

Bij Kayori en Bedding House werken ze met de mooiste materialen en stoffen maar wat hun écht uniek maakt is hun eigen team van jonge, toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over. Ze laten zich verbazen, verrassen en inspireren door de kleuren, geuren en de totale atmosfeer van de landen waar ze komen. Eenmaal terug op het honk wordt de vertaalslag gemaakt naar opvallende en écht unieke 3 dimensionale designs die je nergens anders ziet. De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek. Maar altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid. Ik raak er nooit op uitgekeken….
Dekbedovertrekken van Kayori en Bedding House moet je ervaren, je moet het zien, je moet het voelen….

Uiteraard verkopen we alleen maar dekbedovertrekken van 100% natuurlijke materialen zoals 100% katoen, perkal katoen en katoen satijn.

Wij zijn exclusief dealer aan de Costa del Sol, kopen alleen de limited editions en we brengen 4 collecties per jaar.
Laat je verbazen maar bovenal inspireren om je slaapkamer die unieke touch te geven die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Prijsindicatie: Vanaf € 49,50