Haal het ultieme uit je nachtrust met Bornelli

Bornelli matrassen worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek in Sevilla met uitsluitend natuurlijke materialen. Ze zijn te combineren met alle bedbodems vanwege het uitstekende ventilerende vermogen. Indien de matrassen deel gaan uitmaken van uw Bornelli boxspringcombinatie dan kunt u ze desgewenst lateraal uit laten voeren in dezelfde stoffering als van de boxen en het hoofdbord. 

Matras Renzo

Een strak vormgegeven pocketveermatras met onze befaamde 5-zone pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. Aanbevolen in combinatie met onze Bornelli boxsprings. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met boven en onder een laag soft-medium traagschuim. De zomerkant heeft  een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Onder, boven en lateraal afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 29 cm. Hardheid: Medium. Prijsindicatie: vanaf 429,- €

Matras Giorgio

Een design 5-zone pocketveermatras met onze befaamde pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. Aanbevolen in combinatie met onze Bornelli boxsprings. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met  boven en onder een laag medium-hard traagschuim. De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een klassieke traagschuim laag. Lateraal en aan de winterkant afgewerkt en doorstikt met modern dubbeldoeks design-tijk  en 3 D tijk aan de zomerkant. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte: 28 cm. Hardheid: Medium-hard. Prijsindicatie: vanaf 429,- €

Matras Vicenzo

Een modern vormgegeven en stevig matras met een koudschuim kern van hoge densiteit rondom doorstikt met een hipo-alergene viltlaag voor een uitstekende ventilatie en rondom stevig traagschuim.
De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 30 cm. Hardheid: Hard. Prijsindicatie: vanaf 429,- €

Matras Davide

Een degelijk matras met een koudschuim kern van hoge densiteit aan beide zijden doorstikt met soft hipo-alergeen vilt en medium traagschuim voor een ideale ondersteuning. Afgewerkt met klassiek strech Textan-tijk.  4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 28 cm. Hardheid: Medium. Prijsindicatie: vanaf 379,- €

Matras Vento

Slapen in de wolken met VENTO! De kern van dit meest zachte 7-zone pocketveermatras ooit gemaakt bestaat uit 3 lagen van in totaal 7100 micropocketveertjes per m2, individueel verpakt en verdeeld over 7 onafhankelijke zones en beschermd door ventilerend hipoalergeen natuurvilt en superzacht koudschuim. De geïntegreerde topper bestaat uit een zorgvuldige selectie van 6 lagen -om en om- bestaande uit organisch geschoonde katoen met hydroregulerende eigenschappen, luchtig gesponnen wol en pure linnen met thermoregulerende eigenschappen welke verkoelend werkt bij warme situaties en aangenaam isoleert bij koude situaties en bij draaien elk geluid isoleert tot een minimum. De elegante tijk is van 100% hoogwaardig linnen. Met recht een matras/topper 2 in 1 voor de meest veeleisende slaper!

Hoogte: 33cm. Hardheid: Soft. Prijsindicatie: vanaf 659,- €

Matras Ergolex

Een traagschuimmatras met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoals het destijds origineel is bedacht en bedoeld: Een kern van 17 cm koudschuim in een stevige densiteit en een topping van 6 cm traagschuim met een open celstructuur. De afritsbare hoes is behandeld met Tencell en de onderkant is lateraal uitgevoerd met een perfect ademende tijk.

Hoogte: 23 cm. Hardheid: Verkrijbaar in Soft/Medium, Medium/Hard. Prijsindicatie: vanaf 429,- €

Matras Luca

Het meest gastvrije matras voor de verhuursector met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!
Nooit meer klachten over de hardheid van het matras: naast onze beroemde 5 zonen pocketveren kern met ventilerende viltlagen is dit matras aan de bovenkant uitgevoerd met koudschuim  in een soft/medium densiteit en aan de onderkant met koudschuim  in een medium/hard densiteit zodat dit matras voor niemand te hard of te zacht hoeft te zijn. Voor ultiem comfort is aan beide kanten een laagje traagschuim ingestikt en is het matras afgewerkt met een hypoallergene en antibacteriële tijk. Een uitstekende keuze voor de vervangingsmarkt voor een dito biz to biz prijs.

Hoogte 28 cm. Hardheid:

Bovenzijde Soft/Medium, onderzijde: Medium/Hard

Prijsindicatie: Vanaf 299,-€