Haal het ultieme uit je nachtrust met Bornelli

Bornelli matrassen worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek in Sevilla met uitsluitend natuurlijke materialen. Ze zijn te combineren met alle bedbodems vanwege het uitstekende ventilerende vermogen.

Matras Renzo

Een strak vormgegeven pocketveermatras met onze befaamde pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met boven en onder een laag soft-medium traagschuim. De zomerkant heeft  een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Onder, boven en lateraal afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras. Totale hoogte 26 of 30 cm. Hardheid: Soft-medium.

Matras Giorgio

Een design pocketveermatras met onze befaamde pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met  boven en onder een laag medium-hard traagschuim. De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een klassieke traagschuim laag. Lateraal en aan de winterkant afgewerkt en doorstikt met modern dubbeldoeks design-tijk  en 3 D tijk aan de zomerkant. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras. Totale hoogte: 26 of 28 cm. Hardheid: Medium-hard.

Matras Vicenzo

Een modern vormgegeven en stevig matras met een koudschuim kern van hoge densiteit rondom doorstikt met een hipo-alergene viltlaag voor een uitstekende ventilatie en rondom stevig traagschuim.
De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras. Totale hoogte 30 cm. Hardheid: Hard.

Matras Dante

Een degelijk matras met een koudschuim kern van hoge densiteit aan beide zijden doorstikt met soft hipo-alergeen vilt en soft-medium traagschuim voor een ideale ondersteuning. Afgewerkt met klassiek strech Textan-tijk. Onderkant is voorzien van 3D tijk voor perfecte ventilatie. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras. Totale hoogte 28 cm. Hardheid: Soft-medium

Matras Orfeo

Een degelijk matras met een koudschuim kern van hoge densiteit aan beide zijden doorstikt met soft hipo-alergeen vilt en soft-medium traagschuim voor een ideale ondersteuning. Het jongere broertje van Dante maar dan afgewerkt met strech Sinfonia-tijk. Onderkant is ook voorzien van 3D tijk voor perfecte ventilatie. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras. Totale hoogte 24 cm. Hardheid: Soft-medium