Haal het ultieme uit je nachtrust met Bornelli

Bornelli matrassen worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek in Sevilla met uitsluitend natuurlijke materialen. Ze zijn te combineren met alle bedbodems vanwege het uitstekende ventilerende vermogen. Indien de matrassen deel gaan uitmaken van uw Bornelli boxspringcombinatie dan kunt u ze desgewenst lateraal uit laten voeren in dezelfde stoffering als van de boxen en het hoofdbord. 

Matras Renzo

Een strak vormgegeven pocketveermatras met onze befaamde pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. Aanbevolen in combinatie met onze Bornelli boxsprings. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met boven en onder een laag soft-medium traagschuim. De zomerkant heeft  een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Onder, boven en lateraal afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 28 cm. Hardheid: Soft-medium. Prijsindicatie: vanaf 399,- €

Matras Giorgio

Een design pocketveermatras met onze befaamde pocketveer-kern welke garant staat voor een totaal onafhankelijk aanpassingsvermogen voor het gehele lichaam. Aanbevolen in combinatie met onze Bornelli boxsprings. De kern van 360 pocket-veertjes per m2 wordt aan alle kanten beschermd door ventilerend hipo-alergeen vilt en stevige koudschuim afdeklagen met  boven en onder een laag medium-hard traagschuim. De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een klassieke traagschuim laag. Lateraal en aan de winterkant afgewerkt en doorstikt met modern dubbeldoeks design-tijk  en 3 D tijk aan de zomerkant. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte: 26 cm. Hardheid: Medium-hard. Prijsindicatie: vanaf 379,- €

Matras Vicenzo

Een modern vormgegeven en stevig matras met een koudschuim kern van hoge densiteit rondom doorstikt met een hipo-alergene viltlaag voor een uitstekende ventilatie en rondom stevig traagschuim.
De zomerkant heeft een extra verkoelende traagschuim-gel laag en de winterkant een behaaglijke traagschuim-carbon laag. Afgewerkt en doorstikt met klassiek strech Sinfonia-tijk. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 30 cm. Hardheid: Hard. Prijsindicatie: vanaf 379,- €

Matras Dante

Een degelijk matras met een koudschuim kern van hoge densiteit aan beide zijden doorstikt met soft hipo-alergeen vilt en medium traagschuim voor een ideale ondersteuning. Afgewerkt met klassiek strech Textan-tijk. Onderkant is voorzien van 3D tijk voor perfecte ventilatie. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 28 cm. Hardheid: Medium. Prijsindicatie: vanaf 329,- €

Matras Orfeo

Een degelijk matras met een koudschuim kern van hoge densiteit aan beide zijden doorstikt met soft hipo-alergeen vilt en medium traagschuim voor een ideale ondersteuning. Het jongere broertje van Dante maar dan afgewerkt met strech Sinfonia-tijk. Onderkant is ook voorzien van 3D tijk voor perfecte ventilatie. 4 handgrepen vergemakkelijken het draaien van het matras.

Hoogte 24 cm. Hardheid: Medium. Prijsindicatie: vanaf 269,- €

Ergolex

Een traagschuimmatras met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoals het destijds origineel is bedacht en bedoeld: Een kern van 15 cm koudschuim in een stevige densiteit en een topping van 6 cm traagschuim met een open celstructuur. De afritsbare hoes is behandeld met Tencell en de onderkant en helft lateraal is uitgevoerd met 3d tijk voor een optimale ventilatie.

Hoogte: 21 cm. Hardheid: Soft. Prijsindicatie: vanaf 359,- €

Nieuw!

Vento

Slapen in de wolken met VENTO! De kern van dit meest zachte pocketveermatras ooit gemaakt bestaat uit 3 lagen van in totaal 7100 micropocketveertjes per m2, individueel verpakt en verdeeld over 7 onafhankelijke zones en beschermd door ventilerend hipoalergeen natuurvilt en superzacht koudschuim. De geïntegreerde topper bestaat uit een zorgvuldige selectie van 6 lagen -om en om- bestaande uit organisch geschoonde katoen met hydroregulerende eigenschappen, luchtig gesponnen wol en pure linnen met thermoregulerende eigenschappen welke verkoelend werkt bij warme situaties en aangenaam isoleert bij koude situaties en bij draaien elk geluid isoleert tot een minimum. De elegante tijk is van 100% zacht en hoogwaardig viscose. Met recht een matras/topper 2 in 1 voor de meest veeleisende slaper!

Hoogte: 33cm. Hardheid: Soft. Prijsindicatie: vanaf 639,- €